• Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Polski

Waarom Flowlight industriële daklichten?

Flowlight produceert en levert kwalitatief hoogstaande transparante dubbelwandige polyester dakplaten voor realisatie van hoogwaardige industriële daklichten en toepassing in daken van andere gebouwen waarin natuurlijk daglicht wordt gevraagd aan distributeurs door heel Europa.

Wii zorgen voor daglichttoetreding in industriële daken voor nagenoeg alle profielen sandwich trapeziumprofielen in verschillende diktes. Of u nu zoekt naar gewone daglichttoetreding, een oplossing met verbeterde isolatie waardes of naar industriële daklichten waarbij de buitenzijde is afgewerkt met een geprofileerde beplating, wij staan tot uw dienst.  

 

Waarom Flowlight industriële daklichten

Missie

Daglicht speelt een essentiële rol in ons leven. De toetreding van daglicht in het gebouw zorgt voor comfort en kwaliteit en draagt bij aan het welbevinden van de mensen in het gebouw. Wij zijn ons hiervan bewust en streven naar 100% betrouwbaarheid in al onze processen, al onze leveringen en al onze afspraken. Goede werkverhoudingen met alle betrokken partijen en een bevredigend rendement voor de aandeelhouders verliezen wij daarbij niet uit het oog.

lichtdoorlatende dakpanelen voor industriele lichstratenEen passende oplossing voor elk profiel

Flowlight biedt een oplossing voor nagenoeg elk profiel. Dit brengt grote voordelen met zich mee. Zo profiteert u van een gelijkmatige en gemakkelijke montage, zijn speciale bevestigingsmaterialen overbodig en bespaart u montagetijd en -kosten bij de realisatie van de industriële daklichten. Bovendien betekent het flexibiliteit zowel bij bestaande dakconstructies als bij nieuwbouw.

 

Energiebesparing door isolerende dakpanelenEnergie besparing door isolatie

Wij zorgen voor daglichttoetreding in industriële daken. Of u nu zoekt naar gewone daglichttoetreding of een oplossing met verbeterde isolatie waardes. Al onze industriële daklichten bieden uitstekende lichtdoorlaat, waardoor u bespaart op kunstmatig licht en dus op de energierekening. Indien u extra isolatiewaarde zoekt, is Flowlight Vision hét model. Het hart van het systeem is een transparante honingraatstructuur, waardoor de Vision de meest energie-efficiënte oplossing voor dubbelwandige thermo-lichtelementen op de markt is. 

 

Snelle productie en korte levertijdenKorte levertijden

Flowlight is een uitermate service gerichte organisatie, waarbij snelle, persoonlijke en efficiënte communicatielijnen garant staan voor snelle reactie en levertijden. Onze jarenlange ervaring en vakkundige medewerkers zorgen voor gegarandeerd snelle opleveringen.

 

lichtdoorlatende dakpanelen met uitzonderlijke (chemische)bestendigheidUitzonderlijke bestendigheid

De dubbelwandige lichtpanelen van Flowlight beschikken standaard over een grote mate van chemische bestendigheid. Onze industriële daklichten zijn gegarandeerd bestand tegen regel, hagel en extreme temperaturen van -40º C tot + 120º C. 

 

Flowlight industriele daklichten

Kwaliteit is de garantie 

Flowlight staat zó voor de kwaliteit van het gebruikte materiaal, de vakkundigheid van de medewerkers en daarmee de kwaliteit van het geleverde product dat u de garantie krijgt dat uw product jarenlang de gevraagde kwaliteiten waar maakt. Onze dakpanelen zijn CE gecertificeerd en hebben - met minimaal onderhoud - een lange leversduur waarover wij een langlopende (projectspecifieke) garantietermijn bieden.

 

Brandweredne dakpanelen lichtdoorlatendExcellente brandklasse

Flowlight dakpanelen zijn verkrijgbaar met een brandwerende topplaat. Met deze topplaat vallen de panelen in brandklasse Broof(t1). Deze klasse betekent dat de panelen brandvertragend en vliegvuurbestendig zijn.

Persoonlijke service en vakmanschapVakmanschap met service

Wij bieden vakmanschap en betrokkenheid. Binnen Flowlight heerst een servicecultuur en een grote betrokkenheid bij onze klanten. Wij bieden betrouwbaar en persoonlijk advies en denken pro-actief met u mee. Wij werken met korte, directe communicatielijnen, ook binnen de organisatie, zodat we u altijd goed en snel van dienst kunnen zijn.

 

 

 

 

Flowlight B.V. Daglichtoplossingen

Flowlight levert reeds 30 jaar lichtdoorlatende dakplaten voor toepassing in industriële daken, sporthallen en andere gebouwen waarin natuurlijk daglicht gevraagd wordt. 

Contactgegevens

Heliumstraat 5, 6422 PK Heerlen, Nederland      
Telefoon: +31 (0)45 577 8008       
Fax: +31 (0)45 565 1450
E-mailadres: info@flowlight.nl
Kvk:14067386 0000